[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار اوزون برونخاویار پرورشی

فروش خاویار پرورشی با قیمت مناسب

فروش خاویار پرورشی با قیمت مناسب در مازندخاویار ارائه می گردد. ما با کیفیت ترین خاویار شمال ایران را برای عرضه و فروش در داخل و خارج از کشور را با قیمتی ویژه عرضه می کنیم.

فروش خاویار پرورشی

فروش و عرضه خاویار خارجی

با نگاهی به گذشته و تاریخ واژه خاویار درخواهیم یافت که ریشه این کلمه در بسیاری فرهنگ ها یکسان است.
اما اینکه نخستین بار مبداء به کار گیری و استفاده از آن کجا بوده اختلاف وجود دارد.
گاهی آن را به یونان باستان نسبت می دهند.
با سرو غذایی با نام آویرون در آنجا .

گاهی آن را به مصر و یونان نسبت می دهند.
نمک سود کردن و یا حتی ترشی انداختن تخم ماهی.
کاری که ساحل نشینان این نواحی با تخم اوزون برون یا استروژن انجام می دادند.

اما در میان این تمدن ها نحوه استفاده ایرانی ها جالب بوده است. ایرانی ها از همان ابتدا تخم ماهی خاویاری را به شکل امروزی آن استفاده می کردند.

آن ها از همان زمان اعتقاد داشتند که خاویار سبب افزایش استقامت و نیروی آنان می گردد.
گفته می شود روس ها بعد از ما خاویار را مغتنم شمردند.
رفته رفته فروش و عرضه خاویار به خارج از کشورها پا گرفت.

فروش خاویار پرورشی

فروش خاویار پرورشی با قیمتی مناسب

ورود خاویار به دربار تزار ها به عنوان یک غذای اشرافی یک شروع تازه بود.
شروع انتقال خاویار به اروپا با خرید فرانسوی ها و سایر کشورهای اروپایی از آنان.
این استارت مجدد سبب فراگیری استفاده از خاویار در کل دنیا شد.
به گونه ای که مصرف خاویار به ویژه خاویار خزری رونق فراوان یافت.

البته با افزایش حجم تقاضا و تهدید انقراض این آبزی حیاتی کار پرورش خاویار نیز رونق زیادی یافت. خاویار پرورشی به خاویار طبیعی نزدیک بود.

به ویژه خاویاری که در کنار دریا و با آب دریا پرورش می یافت.
لذا بعد از تصمیمات بین المللی هم از حجم تقاضاها برای خاویار کاسته نشد.
فروش خاویار پرورشی با قیمتی مناسب در مازند خاویار و مشتریان پر و پا قرص ما حاکی از این مطلب بوده است.
اهل فن خاویار خوب را با رنگ و مزه و بافتش تشخیص می دهند.
همین طور اندازه خاویار فاکتور مهمی در خرید آن است.

فروش خاویار پرورشی

فروش خاویار با خواص خاص آن

نکته مهم دیگر عمل آوری خاویار به نحو شایسته است.
روس ها روش ملوسول را به کار می بردند.
روشی که از دیرباز تا به امروز همچنان جاری و ساری است.
چرا که خاویاری که از این روش عمل آوری می شد کیفیت بالایی داشت.
معنای ملوسول در روسی کم نمک است.
اما چرا نمک به خاویار افزوده می شد؟

همانطور که مطلع هستید مقدار کم نمک بر روی خاویار برداشت شده سبب یخ نزدن آن می گردد. چرا که سرما دیدن خاویار و درجه حرارت پایین ، اساسا بافت خاویار را خراب می کند.

این همه را گفتیم تا بدانید داشتن خاویار درجه یک همین طوری بدست نمی آید.
مشخصات زیر را ببینید:
۱۴۵ واحد ویتامین A
3 میلی گرم ویتامین E
8 میکروگرم فولات
۳۷ واحد ویتامین D
6 میلی گرم ب پنج
۶/۷۸ میلی گرم کولین
۲/۳ میلی گرم B12
44 میلی گرم کلسیم
۹/۱ میلی گرم آهن
۴۸ میلی گرم منیزیم
۵۷ میلی گرم فسفر
۲۹ میلی گرم پتاسیم
۲ میلی گرم روی
۵/۱ میکرو گرم سلنیوم

همه این مواد تنها در یک فنجان خاویار موجود است.
به عبارتی خاویاری به وزن تقریبی ۱۱۵ گرم.
و به عبارت صحیح تر آنچه خوبان همه دارند خاویار یکجا دارد.
برای آگاهی از قیمت روز خاویار با ما تماس بگیرید.
بسته به نوع و اندازه خاویار چیزی بین ۴۵۰ تا ۷۵۰هزار تومان برای هر ۵۰ گرم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا