[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار بلوگاخاویار بلوگا ایرانی

قیمت یک کیلو خاویار ممتاز ایرانی

قیمت یک کیلو خاویار ممتاز ایرانی، قیمت یک کیلو خاویار امپریال، قیمت خاویار بلوگا امپریال، فروش خاویار بلوگا ایرانی، فروشگاه خاویار ایران

خاویار ممتاز ایرانی

انواع خاویار خزر

درجه بندی خاویار دریای خزر بر اساس معیارهای مختلف انجام می شود. برخی معیارها به قرار زیر است:

  • گونه ماهی خاویاری
  • کیفیت خاویار استحصال شده
  • طرزساخت خاویار
  • دانه دانه بودن
  • رنگ خاویار
  • مقاومت دانه های خاویار

خاویاری که به بازار عرضه می شود به دو صورت دان و فشرده وجود دارد. تقسیم بندی خاویار به صورت زیر است:

  1. خاویار ممتاز
  2. خاویار دان درجه یک
  3. خاویار دان درجه دو
  4. خاویار فشرده

خاویار ممتاز ایرانی

قیمت خاویار ممتاز ایرانی

خاویار ممتاز ایرانی یا امپریال بهترین نوع خاویار از لحاظ کیفیت و ویژگی های ظاهری است.
این نوع خاویار به دلیل قیمت بالاتر آن چندان جنبه عمومی ندارد.
از بین خاویارهای درجه یک، آن هایی که از یک نوع ماهی تهیه شده باشند و دانه های درشت، مقاوم و جدا از هم داشته باشند در دسته خاویار ممتاز ایرانی قرار می گیرند.

نوعی از خاویار ممتاز وجود دارد که رنگ آن به کلی سفید است. این تخم ها به ندرت در تاس ماهیان دیده می شود.

ولی اگر در یک تاس ماهی یافت شود در زمره خاویارهای مرغوب قرار می گیرد. به این خاویار سفید رنگ خاویار درباری یا خاویار طلایی سفید می گویند.

  • قیمت هر کیلو خاویار بلوگا امپریال = ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان
  • قیمت ۲۰۰ گرم خاویار بلوگا امپریال = ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان

خاویار ممتاز ایرانی

خاویار درجه یک و درجه دو

خاویار دان درجه یک:
این نوع خاویار دارای کیفیتی مشابه خاویار ممتاز است و به بهترین نوع خاویار اطلاق می شود.
دان های خاویار درجه یک فقط کمی سست تر از خاویار ممتاز هستند.

بیشتر خاویار تاس ماهی و فیل ماهی که در فصل بهار و یا شرایط مساعد آب و هوا تهیه می شوند از این نوع است.

خاویار دان درجه دو:

این نوع خاویار ممکن است دارای دانه های درشت و رنگی مناسب هم باشند ولی برخی عوامل موجب می شود که رقم خاویار نزول کند و تعدادی تخم های شکسته در آن مشاهده شود.
میزان کیفیت خاویار به عوامل زیر بستگی دارد:

  • صید ماهی خاویاری
  • عمل آوری تخم های شکم ماهی
  • کیفیت خود تخم از جمله نارس بودن و یا رسیده بودن زیاد تخمها به ویژه در شرایط نزدیک به مرحله تخم ریزی

به علاوه دانه های این نوع خاویار چندان مقاوم نبوده و اندکی شل و به هم چسبیده اند.
علاوه بر آن ممکن است همه خاویار از یک ماهی به دست نیامده باشد و از مخلوط یک و یا چند ماهی هم گونه تشکیل شود.

از تاس ماهی که در شرایط آب و هوایی نامساعد و به ویژه فصول گرم مورد خاویار گیری قرار می گیرد اغلب خاویار درجه دو حاصل می شود.

برای اطلاع از قیمت خاویار درجه یک با پشتیبانی فروش مازند خاویار تماس بگیرید.

خاویار ممتاز ایرانی

خاویار فشرده ایران

خاویار فشرده از لحاظ نوع خاویار، طرز تهیه و قیمت مرغوبیت کمتری دارد.

این نوع خاویار معمولا از تخم تاس ماهیانی ساخته می شود که به دلایل مختلف استحکام دانه های خاویار آن ها کم است.

بنابراین قادر به عبور از غربال خاویار سازی نمی باشند. این عوامل شامل موارد زیر است:

  • صید مولدین در حال تخم ریزی
  • صید مولدین نارس
  • تاخیر در ساخت خاویار

برای اطلاع از قیمت خاویار فشرده با پشتیبانی فروش مازند خاویار تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا