خرید خاویار ارزان و با کیفیت در ایران
خرید خاویار ارزان و با کیفیت در ایران در جنوب آب های دریای مازندران و در استانی به همین نام ، آماده عرضه به هر میزانی که بخواهید. هم در خود خاویار و هم در گوشت ماهیان خاویاری.
خرید خاویار خوب ایرانی
« تکنیک فراوری ما مشابه تکنیک ایرانی هاست.»
به جمله فوق دقت کنید.
گاهی در زمینه های شخصی ما با عدم اعتماد به نفس همراه هستیم.
به طوری که توان انجام حداقل کارها را هم نداریم.
گاهی این امر گسترده تر بوده و مربوط به یک ملت می شود.
به طوری که آن ملت خود را مغلوب از پیش تعیین شده می داند.
آن هم در همه زمینه ها نسبت به رقبا و سایر کشورها.
این از خودباختگی بزرگترین آفت برای تولید ملت هاست.
و حال آنکه خاویار ما در تمام دنیا شناخته شده به نام خود ماست.
لذاست که ما بایستی همانند چند سال گذشته عزممان را جزم کرده و بازارهای جهانی که تا مدت ها خاص خودمان بوده را مجددا فتح کنیم.
این تنها نیاز به یک باور و هم ملی دارد تا دوباره به جایگاه حقیقی مان در خاویار دنیا برسیم.
خرید خاویار شمال ایران و خواص آن
شاید شما هم شنیده باشید که ماهی طبعی سرد دارد.
اما خاویار یک استثناست.
چراکه طبعش به شدت گرم است.
تنها صد گرمش ۳۰۰ کالری دارد.
سرشار از ویتامین هاست.
– ویتامین A دارد و به درد بافت پوستی آسیب دیده و ممانعت از سایش سلولی می خورد.
– ویتامین E دارد و مقابله می کند با خشکی پوست ، از پارکینسون و همین طور مفید است برای گردش خون.
– پتاسیم در آن فشار خون را کم می کند و برای این دست افراد بسیار نافع است.
– امگا ۳ آن برای بیماران قلبی عروقی کار می رسد و مانع آلزایمر است.
– ویتامین D دارد و محافظی است برای سیستم ایمنی بدن.
– افزایش همو گلوبین خون و بالتبع انتقال اکسیژن آن را تسهیل می کند.
– پروتئین بالایش برای بدن ساز ها و رشد ماهیچه ها مفید است.
– به آن ها که عمل جراحی کرده اند یا شیمی درمانی نموده اند بشدت توصیه می شود.
– کلسیم فراوان موجود در آن ، بسیار برای استخوان ها مفید است و …
خرید خاویار ارزان و با کیفیت در ایران
شاید فیلم استحصال خاویار را به شکل حضوری یا در اینترنت دیده باشید.
این کار باید خیلی با دقت و ظرافت انجام شود تا به دانه های خاویار آسیب وارد نشود.
لذا در بدو امر خاویار را به صورت زنده به صیدگاه منتقل می کنند.
در مرحله نخست برای حفظ بهداشت و سلامتی ، ماهی را شستشو می دهند.
شکافی در بدن ماهی ایجاد کرده با روش های خاصی خاویار را استخراج می کنند.
و در آخر بدن ماهی را دوخته آن را در آب رها می سازند.
گاهی اوقات نیز در این مرحله از گوشت خاویار استفاده می کنند.
الک های مخصوص خاویارها را از تخمدان جدا می کند.
با کمی نمک مخلوط شده و در ظرف هایی مشخص با دمایی مشخص نگهداری می شوند.
این چند خط رویه ای خلاصه بود از استحصال یکی از گرانترین غذاهای دنیا.
خرید خاویار ارزان و با کیفیت در ایران نتیجه همین فرآیند است.