[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ایرانخاویار ایرانیخاویار بلوگاخاویار بلوگا ایرانیخاویار پاستوریزهخاویار پرورشیخاویار فشرده

خرید خاویار فشرده در ایران

خرید خاویار فشرده در ایران. تنوع در خرید و فروش خاویار از مازند خاویار به گونه ای است که خاویار فشرده یکی از محصولات فروشگاهی ماست.

خرید خاویار فشرده

مراحل فنی تهیه خاویار

در مراحل تهیه خاویار مرغوب پس از این که خاویار از تخمدان ماهی استخراج شد در ظرف های استیل قرار می گیرد.
در زمانی کمتر از سی ثانیه با آب خنک و بهداشتی شسته می شود.
سپس در زمانی به اندازه کمتر از سی دقیقه روی الک مویی قرار می گیرند تا خشک شوند.
سپس مجددا برای وزن کشی در کاسه های استیل ریخته می شوند.

پس از این مرحله خاویار ها نمک زنی می شوند.
این کار نباید بیشتر از پانزده دقیقه به طول بیانجامد.
برای نمک زدن از نمک خالص یا نمک مخلوط استفاده می شود.
نمک مخلوط ترکیبی از نمک خالص با برخی مواد نگهدارنده است که باید ویژگی های خاصی داشته باشد.

نکته مهم و کلیدی در نگهدارنده ها این است که نباید در لیست ممنوعیت های سازمان بهداشت جهانی قرار داشته باشند. همچون نگهدارنده های بوراکس و اسید بوریک.

به گونه ای که اثر سویی بر سلامتی انسان نداشته باشد.
باعث تغییر در رنگ و مزه خاویار نباشد.
حل پذیری خوبی داشته باشد به طوری که موقع خوردن خاویار نمک آن زیر دندان احساس نشود.
قدرت گندزدایی به قدری باشد که از فساد خاویار جلوگیری کند.

خرید خاویار فشرده

خاویار فشرده ایرانی

قبل از پانزده دقیقه نشانه هایی وجود دارد که نشان از رسیده بودن خاویار دارد و باید کار نمک زنی متوقف شود.

  1. تغییر شکل دانه های خاویار از تخم مرغی به چند ضلعی
  2. پیدا شدن ترک روی پوسته خارجی دانه های خاویار
  3. غلیظ شدن شیره دانه های خاویار
  4. سفت شدن جداره های دانه های خاویار سفت. به صورتی که به حالت غلطان در می آیند و به هم نمی چسبند.
  5. جدا شدن راحت دانه های خاویار از دست کسی که عمل مخلوط کردن را انجام می دهد.

پس از نمک زنی شوراب را از دانه ها جدا می کنند تا شوری اضافه آن ها گرفته شود.
اکنون نوبت بسته بندی در ظرف های مخصوص خاویار است.

برای بسته بندی ابتدا دانه های خاویار را بر اساس کیفیت از هم جدا می کنند.

دان ۱: دانه هاي خاويار درشت، بدون پوسته و رنگ آن روشن است.
دان ۲: دانه هاي خاويار ريز، پوسته كم و سياه رنگ مي باشد.
دان ۳: يا داخله هم گفته مي شود، دانه هاي خاويار خيلي ريز، نارس و داراي پوسته هاي زياد مي‌باشد.
خاويار فشرده: خاوياري كه دانه هاي آن له شده، ترك خورده و به هم چسبيده اند.

خرید خاویار فشرده

خرید خاویار فشرده از مازند خاویار

خاویار فشرده ارزان ترین نوع خاویار از یک گونه است.
خاویار دان ۱ گران ترین آن هاست.

امروزه استقبال از خاویار فشرده در بازار بسیار خوب است. زیرا با وجود قیمت پایین تر، تمامی خواص خاویار را دارد.

خرید خاویار فشرده به صرفه است.
تنها شکل ظاهری مرغوبی ندارد.
ولی برای کسانی که به دنبال خاویار ارزان قیمت هستند توصیه می شود که به خاویار فشرده روی بیاورند.
نه خاویار تقلبی که ظاهر زیبایی دارد ولی ارزش غذایی خاویار را ندارد.

کارشناس ما در مازند خاویار آمادگی ارائه اطلاعات مورد نیاز شما را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا