[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ایرانیخاویار صادراتی

قیمت خاویار در چین و بازار ایران

قیمت خاویار در چین و بازار ایران چقدر است؟ آیا کمیت و کیفیت خاویار تولیدی در چین و ایران مشابه هم است ؟ این ها و دهها سوال دیگر در حوزه خاویار را از کارشناسان مازندخاویار بپرسید.

قیمت خاویار در چین

تولید و فروش خاویار چین و ایران

ان . اچ . کی تلویزیون ژاپن با یک خبر عجیب همه را غافلگیر کرد.
ایران را یارای رقابت با چین در تولید خاویار نیست.
چین امروز نخستین تولید کننده این ماده غذایی بی نظیر است.
نخستین برداشت ها از جملات این تلویزیون چیست؟
آیا دیگر از دوره ای که بیش از ۹۰ درصد خاویار دنیا را در خزر خودمان تولید می کردیم فاصله گرفته ایم ؟
یعنی حوضچه های پرورش خاویار چینی کل بازار را تسخیر کرده اند؟
بگذارید کمی به گذشته برگردیم.

تا اواخر دهه ۱۹۹۰ هجوم بی رحمانه انسان به سمت دریا نسل این آبزی ذی قیمت را با خطر انقراض روبرو کرد.

مسئله ای که سازمان های بین المللی را بر ممنوعیت صید از سال ۲۰۱۰ وادار ساخت.
تلویزیون ژاپنی نیز همین عامل را علت اصلی گرایش به خاویار در سراسر دنیا می داند.
به طوری که ۹۰ درصد خاویار موجود در بازارهای دنیا بعد از سال ۲۰۰۰ به طور خاص پرورشی بود.

قیمت خاویار در چین

قیمت خاویار در چین و بازار ایران

در این فضا رقابت ها بر سر تولید شدت یافت.
البته قدرت و ثروت تولیدکنندگان چینی بسیار بالا بوده و هست.
خطوط هواپیمایی عظیم اروپا برای صادرات در اختیار آنان بود.
البته از همان آغاز یکی از رقبای اصلی آن ها ایران بود.

تولید چینی ها در شهری با هزار جزیره.
آدرس دقیق تر : شرق کشور چین در استانی به نام ججیانگ و شهری به نام هانگ ژو.
تلویزیون ژاپنی مدعی است یک سوم کل خاویار دنیا در آنجا تولید و روانه بازار می شود.
بزرگترین مزرعه خاویاری دنیا در دریاچه های این استان واقع شده است.

تولید ۱۰۰ تن خاویار در سال یک رقم سرسام آور و استثنایی است.
اما آیا قیمت خاویار در چین و ایران مشابه است؟

قیمت خاویار در چین

فروش خاویار ایران در داخل و خارج

اما با همه این اوصاف آیا جایی برای خاویار ما می ماند؟
آیا در این بازار نابرابر توان رقابت برای خاویار اصیل ایران باقیست؟
می گوییم بلی.

آنقدر کیفیت خاویار ایرانی بالا و غیرقابل قیاس با خاویار جای جای خزر و حتی دنیاست که به هر گوشه دنیا سر بزنیم تا نام خاویار ، پسته و فرش می آید ذهن ها ناخودآگاه به سمت ایران گسیل می شود.

لذا هر چند از لحاظ کمی شاید به تولیدات چینی – که به تسخیر بازار همه چیز روی آورده اند – نرسیم اما از لحاظ کیفی چرا.
هنوز هم بسیاری رستوران های بزرگ دنیا برای بالا بردن کلاس کاری خود خواهان خاویار ایرانی اند.
این یک فرصت و یک تهدید برای ماست.

فرصت از آن رو که ما را به سرمایه گذاری و امید به آینده این بازار امیدوار می کند.
تهدید از آن جهت که مبادا با فروش خاویار تقلبی و غیراصل به نام خاویار ایرانی به حیثیت خاویار ایرانی لطمه وارد شود.
مازند خاویار رسالت خود را ارائه خاویار مطلوب برای حفظ این برند جهانی می داند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا