[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار امپریالخاویار ایرانخاویار ایرانیخاویار بلوگاخاویار بلوگا ایرانیخاویار سیاهخاویار شمالخاویار طلایی

خاویار بلوگا درجه یک ایران

خاویار بلوگا درجه یک ایران به همراه گوشت این نوع ماهی خاویاری را در کشور سراغ نگیرید مگر از مازندخاویار. نامی آشنا در خرید و فروش آنلاین صنعت آبزی پروری شمال.

خاویار بلوگا درجه یک

خاویار بلوگای ایرانی مازندران

مازنی ها را به کشتی می شناسند.
اما مازندران دارای موهبت های الهی است که موفقیت های ورزشی شاید نتیجه طبیعی آن باشد.
تلفیق و ترکیب کوه ، جنگل و دریا.
تا زمانی که غیر بومیان بدان یورش نبرده و زیست بوم آن را دگرگون نسازند یک سرمایه است.
شاید ما یادمان نیایید اما بزرگ تر ها خوب یادشان است.

شاید بعضی هاشان عکس آن فیل ماهی بزرگ صید شده از دریا در سال ۱۳۱۷ را نیز داشته باشند. خبری که عین بمب صدا کرد. بزرگترین فیل ماهی سواحل جنوبی خزر در چابکسر مازندران در آن سال صید شد.

اما به راستی فیل ماهی که با آب خزر و دریای مازندران پرورش می یابد چه ویژگی ممتازی دارد که جهانیان خواهان آن هستند.

خاویار بلوگا درجه یک

خرید و فروش خاویار طلایی ایران

تاس ماهیان را که رصد کنید فیل ماهی یا همان بلوگای خودمان نامی آشناست.
البته نه صرفا آشنا برای ساحل نشینان خزر بلکه حتی در برخی دریاهای دیگر.
از دریای سیاه گرفته تا دریای آتلانتیک.
اما وجه مشترک تاسف آور آن در همه این نقاط خطر انقراض این گونه با ارزش آبزیان است.
قبل تر در خصوص ارزش آن سخن گفته بودیم.

به جرات می توان گفت خاویار حاصل از فیل ماهی یا بلوگا ، گران ترین خاویار در دنیاست. زمانی که حال دریا خوش تر بود صیادان حتی ۱۴۰۰ کیلوییش را نیز به تور انداخته بودند.

آن هم با قدمتی بیش از صد سال.
البته رکورد ما ایرانی ها برای صیدش متفاوت از این است.
ما در ایران سابقه صید فیل ماهی به وزن ۱۲۵۰ کیلو را داریم.

صیدی که برای ما خاویار طلایی حدود دویست و سی کیلو به همراه داشت.
اما اکنون به ندرت می توان در ایران خاویار طلایی گیر آورد.
البته منهای خاویارهای طلایی بدلی که عده ای سودجو با زعفران و پارافین ، اشپل را جای خاویار طلایی غالب می کنند.

خاویار بلوگا درجه یک

خاویار بلوگا درجه یک ایران

کاهش صید ماهیان خاویاری در اندک زمان بر کسی پوشیده نیست.
بعضی ها از کاهش ۳۰۰ درصدی سخن می گفتند .
اما شاید این آمار دقیق نبود.
این آمارها مربوط به یکی دو دهه قبل بود.

جایی که چینی ها به سرعت بازارهای جهانی را درمی نوردیدند اما کشورهای همسایه دریای مازندران با صید بی رویه تیشه بر ریشه این سرمایه خدادادی خود می زدند.

البته با غیرت برخی سرمایه گذاران و تولیدکنندگان تا حدودی ورق برگشت.
به طوری که اکنون ما با قدرت مدعی در تولید خاویار و گوشت ماهی خاویاری هستیم.
به خصوص فیل ماهی یا بلوگا که برای ثمردهی اش اهل فن سال ها صبوری می کنند.
حاصل این صبوری دانه های سیاه ارزشمندی است که آن را خاویار می گویند.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

دکمه بازگشت به بالا