خرید خاویار پاستوریزه ایرانی
خرید خاویار پاستوریزه ایرانی از مازند خاویار را تجربه کنید. خاویار پاستوریزه خاویاری که می توانید به سلامت آن اطمینان داشته باشید.
خاویار پاستوریزه ایرانی
هر چقدر چیزی ارزشمندتر باشد نگهدداری از آن با اهمیت تر می شود.
همانند خاویار که نگهداری آن سخت و حساس است.
اگر ماهی معمولی کمی در دمای اتاق بماند بوی بدی از آن به مشام می رسد.
این بو نشانه ی آغاز فساد است.
فساد پذیری گوشت و ماهی بسیار بالاست.
حساسیت خاویار به دمای محیط بیشتر است.
به دلیل قیمت بالای خاویار جلوگیری از فساد از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است.
چرا که در زمان حمل و نقل خاویار به مقصد، دماهای متفاوتی بر آن عارض می شود.
پاستوریزه کردن خاویار
برای پاستوریزه کردن خاویار مراحل کار باید به دقت انجام شود.
کمترین بی توجهی به هر یک از مراحل، خرابی خاویار درون قوطی را به دنبال دارد.
مرحله نمک زنی مرحله مهمی است که نقش زیادی در تازه ماندن خاویار بسته بندی شده دارد.
نوع نمک و نوع ترکیباتی که به عنوان نگهدارنده به آن اضافه می شود حائز اهمیت است.
مرحله مهم دیگر مرحله پر کردن قوطی های خاویاری است.
مرحله ای حساس که باید از ورود هوا به داخل قوطی ها جلوگیری شود.
چرا که اگر هوا وارد قوطی شود فساد خاویار درون آن به سرعت آغاز می شود.
هوا نقش کاتالیزور را در فاسد کردن دارد.
پس از پر کردن قوطی ها نیز باید مجددا هواگیری صورت گیرد.
این کار برای اطمینان از خروج هوا ضروری است.
خرید خاویار پاستوریزه از مازند خاویار
مازند خاویار انواع ماهی خاویاری و غیر خاویاری را به فروش می رساند.
خاویارهای مازند خاویار معروف به خاویار اصل ایران است.
می توانید از سلامت آن اطمینان خاطر داشته باشد.
کافی است یک بار امتحان کنید.
خاویار در بسته بندی های پنجاه گرمی، صد گرمی، دویست گرمی عرضه می شود.
برای صادرات به مقدار زیاد می توان خاویار را در بسته های یک کیلوگرمی و دو کیلوگرمی بسته بندی کرد.
بسته های خاویار پاستوریزه با رنگ های مختص نوع خاویار موجود در آن از هم دیگر تفکیک می شوند.