قیمت خاویار ایرانی ۳۰ گرمی
قیمت خاویار ایرانی ۳۰ گرمی جزء مواردی است که مشتریان در پی آن هستند. مازند خاویار، خاویار را به صورت یک کیلویی، دویست گرمی، صد گرمی، پنجاه گرمی و سی گرمی در اختیار مشتریان قرار می دهد.
مراحل فرآوری خاویار
- برای استخراج خاویار، ابتدا ماهی که به سن بلوغ رسیده را صید می کنند.
- سپس ماهی را به محل مخصوصی می برند که به آن اتاق خاویار سازی می گویند.
- در این مرحله ماهی را شستشو می دهند تا هر گونه آلودگی از آن پاک شود.
- در مرحله بعد شکم ماهی را با رعایت تمامی موارد می شکافند.
- طی کردن صحیح این مراحل به استخراج خاویار از شکم ماهی منتهی می شود.
- خاویاری که بیرون آورده شد روی الک مخصوصی که به آن الک نخی می گویند مالش داده می شود. این کار باید به آرامی انجام شود.
- وقتی تخم های ماهی خاویاری با دقت غربال شد باید شستشو شود.
در این مرحله لخته های خون یا موارد دیگر که به تخم ها چسبیده است تمیز می شوند.
- پس از این مرحله نوبت به مرحله نمک زدن می رسد که نباید بیش از پانزده دقیقه به طول بیانجامد.
- سپس خاویار نمکی را بسته بندی می کنند.
برای بسته بندی هم مراحل مختلفی وجود دارد.
در مرحله بسته بندی خاویار درجه یک و درجه دو را از هم جدا می کنند.
مراحل بسته بندی خاویار
در هنگام بسته بندی خاویار را به دقت در بسته ها می ریزند.
سپس به اندازه مشخصی به آن فشار وارد می کنند تا هوای بسته خالی شود.
خاویار از آن جمله کالاهایی است که فساد پذیرند.
خاویار تازه بسیار خوش طعم است.
ولی خاویاری که تازه نباشد ممکن است کمی مزه روغنی به خود بگیرد.
خاویاری که تازه باشد نیاز به هیچ مکملی برای سرو ندارد.
خاویاری که تازگی کمتری دارد ممکن است با تخم مرغ آب پز، کمی سبزیجات یا با نان های مختلف سرو شود.
این کار برای بهبود طعم خاویار و جبران ناخوشایندی آن است.
قیمت خاویار ایرانی در مازند خاویار
مازند خاویار بسته بندی های مختلف خاویار را در اختیار شما قرار می دهد.
می توانید قیمت خاویار ایرانی با بسته بندی های مختلف را از کارشناس فروش مازند خاویار بگیرید.
قیمت هر بسته سی گرمی خاویار بلوگا ایرانی ۳۰۰ هزار تومان است.