[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویار ایرانخاویار ایرانی

قیمت خاویار ایرانی ۳۰ گرمی

قیمت خاویار ایرانی ۳۰ گرمی جزء مواردی است که مشتریان در پی آن هستند. مازند خاویار، خاویار را به صورت یک کیلویی، دویست گرمی، صد گرمی، پنجاه گرمی و سی گرمی در اختیار مشتریان قرار می دهد.

قیمت خاویار ایرانی

مراحل فرآوری خاویار

  • برای استخراج خاویار، ابتدا ماهی که به سن بلوغ رسیده را صید می کنند.
  • سپس ماهی را به محل مخصوصی می برند که به آن اتاق خاویار سازی می گویند.
  • در این مرحله ماهی را شستشو می دهند تا هر گونه آلودگی از آن پاک شود.
  • در مرحله بعد شکم ماهی را با رعایت تمامی  موارد می شکافند.
باید مراقب بود که چاقوی برش، به تخمدان ها و سایر اعضای داخلی ماهی صدمه نزند. چاقو باید پوست ناحیه شکم ماهی را برش دهد.
  • طی کردن صحیح این مراحل به استخراج خاویار از شکم ماهی منتهی می شود.
  • خاویاری که بیرون آورده شد روی الک مخصوصی که به آن الک نخی می گویند مالش داده می شود. این کار باید به آرامی انجام شود.
  • وقتی تخم های ماهی خاویاری با دقت غربال شد باید شستشو شود.

در این مرحله لخته های خون یا موارد دیگر که به تخم ها چسبیده است تمیز می شوند.

مدت زمانی که برای شستشو و چکاندن آب اضافی سپری می شود نباید از نیم ساعت تجاوز کند.
  • پس از این مرحله نوبت به مرحله نمک زدن می رسد که نباید بیش از پانزده دقیقه به طول بیانجامد.
نمکی که در این مرحله استفاده می شود نمک مخصوصی است. آن قدر نمک و خاویار به هم زده می شوند تا نمک کاملا جذب خاویار شود.
  • سپس خاویار نمکی را بسته بندی می کنند.

برای بسته بندی هم مراحل مختلفی وجود دارد.
در مرحله بسته بندی خاویار درجه یک و درجه دو را از هم جدا می کنند.

قیمت خاویار ایرانی

مراحل بسته بندی خاویار

در هنگام بسته بندی خاویار را به دقت در بسته ها می ریزند.
سپس به اندازه مشخصی به آن فشار وارد می کنند تا هوای بسته خالی شود.

خاویار بسته بندی شده را می توان به مدت ۴ الی ۶ هفته نگهداری کرد. وقتی در بسته باز شد باید ظرف یک هفته مصرف شود.

خاویار از آن جمله کالاهایی است که فساد پذیرند.

زمانی که در ظرف خاویار باز شد باید هر از چند گاهی به هم زده شود تا طعم نامطبوعی به خود نگیرد.

خاویار تازه بسیار خوش طعم است.
ولی خاویاری که تازه نباشد ممکن است کمی مزه روغنی به خود بگیرد.
خاویاری که تازه باشد نیاز به هیچ مکملی برای سرو ندارد.
خاویاری که تازگی کمتری دارد ممکن است با تخم مرغ آب پز، کمی سبزیجات یا با نان های مختلف سرو شود.
این کار برای بهبود طعم خاویار و جبران ناخوشایندی آن است.

قیمت خاویار ایرانی

قیمت خاویار ایرانی در مازند خاویار

مازند خاویار بسته بندی های مختلف خاویار را در اختیار شما قرار می دهد.

خاویار بلوگا که بهترین خاویار جهان است در بسته بندی های کوچک تر نیز عرضه می شود. این بسته بندی ها تا حجم سی گرمی نیز کاهش یافته اند.

می توانید قیمت خاویار ایرانی با بسته بندی های مختلف را از کارشناس فروش مازند خاویار بگیرید.

قیمت هر بسته سی گرمی خاویار بلوگا ایرانی ۳۰۰ هزار تومان است.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا