مراکز پخش کننده ماهی استرا در جویبار
پخش کننده ماهی استرا در جویبار یکی از بزرگترین و معتبرترین پخش کنندگان این نوع ماهی در سراسر کشور است. علت این بوده که این مراکز همیشه با دانش روز همراه بوده و از آن بهره میگیرند.
جویبار از شهرهای شمالی کشور بوده و از جمله مراکز پخش کننده ماهی و خاویار در ایران به شمار میرود.
این مرکز ماهیهایی را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد که وزن مشخص و مناسبی دارند و همینطور استانداردهای لازم جهت نگهداری و تولید خاویار را شامل میشوند.
پخش کننده ماهی استرا در جویبار
پخش کننده ماهی استرا در جویبار از پیشتازان تولید این ماهی در ایران است. چون این شهر و سایر شهرهای شمالی کشور پیشتر از دیگر مناطق ایران سابقه حضور در عرصه این صنعت را داشتهاند.
ماهی استرا با رنگ قهوهای تیره تا بژ روشن تولید میشود و بسیار کمیاب و متفاوت بوده، این محصول طعمی همانند طعم گردوی تازه را میدهد و محصولی منحصربفرد به شمار میآید.
شرکتهای تولید کننده ماهی و خاویار در این شهر تخصص بالایی داشته و بهترین محصولات را ارائه میدهند.
خرید و فروش ماهی استرا در جویبار
از عوامل تاثیرگذار بر خرید و فروش ماهی استرا در جویبار کیفیت محصول بوده زیرا این مورد بر میزان سود و زیان در هر خرید و فروش اثرگذار است.
عامل دیگر، قیمتگذاری است که توسط فروشندگان به این محصول اعمال میشود.
به دلیل با کیفیت بودن گوشت ماهی استرا در جویبار خریداران و فروشندگان بسیاری به تهیه این ماهی از این شهر روی میآورند.
ماهی استرا تولید شده در جویبار به علت مرغوبیت و با کیفیت بودن به کشورهای مختلفی در اروپا و همینطور روسیه صادر میشود.
ماهی استرا
ماهی استرا از ماهیان معروفش به تاس ماهی بوده و چربی آن نسبت به انواع دیگری از گونهها کمتر است. این ماهی سرشار از مواد مغذی و مفید بوده:
- غنی از آهن
- دارای اسیدهای چرب از جمله امگا۳
- دارای منبع مفید پروتئین
برخی از خواص ناشی از مصرف ماهی استرا در ادامه آورده شده:
- مانع از بروز هر گونه بیماری قلبی و عروقی میشود
- پیشگیری از ابتلا به بیماری افسردگی و اضطراب
- تضمین کننده سلامت سلولهای عصبی بدن
- پیشگیری کننده و درمان بیماریهای دستگاه گوارش
- پیشگیری از بروز انواع سرطانها
- مصرف آن به افراد مبتلا به کمخونی توصیه میشود
- مانع از بروز التهاب مفاصل میگردد
با در نظر گرفتن خواص ذکر شده در بالا توصیه میشود مصرف ماهی استرا در برنامه غذایی هفتگی و سبد خانوار قرار گیرد.