[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار صادراتی

قیمت هر کیلو خاویار درجه یک صادراتی

قیمت خاویار صادراتی درجه یک در این سایت ارائه می شود. چنانچه مایل به آگاهی از قیمت سایر انواع خاویار هستید با کارشناس فروش مازند خاویار تماس بگیرید.

قیمت خاویار صادراتی

صادرات خاویار ایرانی

صادرات خاویار ایرانی می تواند یکی از کارهای پردرآمد در حوزه خاویار باشد. کشورهای زیادی خواهان خرید خاویار ایرانی اصل هستند. این کشورها شامل کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی می شوند.

از جمله کشورهایی که مشتری خاویار ایرانی هستند عبارتند از:

  1. کشورهای همسایه مانند امارات متحده عربی، افغانستان
  2. کشورهای شرق دور مانند ژاپن و جمهوری کره
  3. کشورهای اروپایی مانند آلمان، ایتالیا، بلژیک، نروژ و انگلستان

قیمت خاویار صادراتی ایرانی

فاکتورهای زیادی برای پرورش ماهی خاویاری مرغوب باید رعایت شود. تولید کنندگانی که این نکات را با دقت رعایت کنند می توانند ادعا کنند که خاویار با کیفیتی تولید می کنند. مازند خاویار، خاویار ایرانی اصل و با کیفیت را در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهد.

تمامی مراحل تولید خاویار و ماهی خاویاری هزینه بر است. این عوامل و برخی عوامل غیر تخصصی مانند تسهیلات بانکی، مالیات و … بر قیمت نهایی خاویار تاثیر گذار است.

اگر به دنبال قیمت خاویار صادراتی ایرانی درجه یک هستید ما قیمت آن در خرداد سال ۹۸ را به شما اطلاع می دهیم.

  • قیمت هر کیلو خاویار درجه یک صادراتی = ۱۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان

برای اطلاع از قیمت سایر انواع خاویار با مازند خاویار تماس بگیرید.

قیمت خاویار صادراتی

تولید خاویار مخصوص دریای خزر

دریای خزر تولید نود درصد خاویار جهان را به عهده دارد. کشورهایی که در همسایگی دریای خزر قرار دارند امکان توسعه تولید خاویار را دارند.

در این میان طی سال های گذشته تولید خاویار در برخی کشورهای همجوار دریای خزر مانند روسیه کاهش یافته است.

در حدود دو سال گذشته معاون وزیر کشاورزی روسیه اذعان کرده بود که خاویار سیاه روسیه جایگاه خود را در دنیا از دست داده است.

از آن جا که تقاضای جهانی برای خاویار کاهش نیافته است فرصت مناسبی است که سایر کشورهای همجوار خزر جای خالی روسیه را پر کنند. اگر در این امر سستی صورت گیرد رقبایی که امکانات طبیعی کمی برای تولید خاویار دارند جایگاه جهانی پیدا می کنند. مانند کشور چین که به سرعت در حال افزایش تولید خاویار است.

ولی با این وجود هیچ گاه نمی تواند جای خاویار دریای خزر را بگیرد.

طعم و کیفیت خاویار خزر برای مشتریان شناخته شده است. زیست بوم دریای خزر به گونه ای است که شرایط ممنحصر به فردی را برای تولید خاویار مرغوب فراهم کرده است.

تولید کنندگان ایرانی باید حداکثر استفاده را از این موقعیت بکنند.

قیمت خاویار صادراتی

تولید خاویار پرورشی

چند سالی است که پنج کشور همسایه دریای خزر تصمیم گرفتند تا صید ماهیان خاویاری از دریا را ممنوع کنند. این تصمیم به دلیل خطر کاهش جمعیت ماهیان خاویاری دریای خزر است.

به همین دلیل تولید کنندگان خاویار به پرورش ماهیان خاویاری در مزارع آبی روی آورده اند. قسمت جنوبی دریای خزر مناسب ترین شرایط را برای تولید خاویار باکیفیت دارد.

مازندران که در این بخش از ساحل دریای خزر قرار دارد قطب تولید خاویار و ماهی خاویاری ایران به شمار می رود. تولید خاویار در مازندران در حال افزایش است.

تولید ماهیان خاویاری ملاحظاتی دارد که تولید کنندگان به آن توجه می کنند. بدیهی است که اگر ماهیان خاویاری در شرایط مطلوبی رشد کنند کیفیت خاویار استحصال شده از آن ها افزایش می یابد.

برخی شرایطی که باید برای تولید ماهی خاویاری در نظر گرفت به شرح زیر است. این شرایط در دستورالعمل پرورش بچه ماهیان خاویاری که در موسسه تحقیقات شیلات ایران تدوین شده است ذکر شده است.

  • دمای آب: ماهی خاویاری به دمای آب بین ۱۹ تا ۲۵ درجه سانتی گراد علاقه دارد.
  • ضد عفونی کردن: استفاده از آهک زنده با نسبت مناسب.
  • نصب توری های مخصوص: به منظور جلوگیری از ورود ماهی های هرز به استخر.
  • رویش گیاهان: نباید بیشتر از ده درصد باشد.
  • سطح آب: همیشه باید ثابت باشد.
  • عمق آب استخر و کمیت و کیفیت آن.

قیمت خاویار صادراتی

ملاحظات انتخاب استخر و بچه ماهی

استخر:

  • استخر خاکی: ابتدا باید خاک برداری شود و سپس دیواره و کف آن با گل رس پر شود.
  • استخر بتنی: می تواند چند ضلعی یا دایره باشد. استخر مدور به دلیل تخلیه فضولات ارجح است.
  • استخر بتنی: صاف بودن کف و دیواره ها
  • حوضچه های فایبر گلاس: بهترین بستر پرورش برای ماهیان خاویاری

بچه ماهی:

  • انتخاب بچه ماهی: حداقل سه گرمی باشد. ضریب چاقی بیش از پنج داشته باشد و بیماری نداشته باشد.
  • حمل بچه ماهی: ظروف حمل باید نسبتا سرد باشند.
  • رها سازی بچه ماهی:  رها سازی نقطه ای، پراکنده و متوالی دوره ای. رها سازی پراکنده و متوالی دوره ای، موفقیت بیشتری به همراه دارد.
  • تراکم بچه ماهی ها: با توجه به شرایط استخر و وزن ماهی تعیین می شود.
  • غذا دهی بچه ماهی ها
  • کنترل شرایط فیزیکی و شیمیایی آب استخر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا