[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار ایرانیخاویار بلوگاخاویار بلوگا ایرانیخاویار پاستوریزهخاویار خاکستریخاویار سیاه

فروش خاویار سیاه و صادرات آن

فروش خاویار سیاه و صادرات آن در مازندران به عنوان قطب خاویاری ایران و غرب آسیا. خرید مروارید آبزیان در منطقه شمال و از مازندخاویار بزرگترین سایت فروش خاویار این استان.

فروش خاویار سیاه

فروش خاویار با مزه ای خاص

می گویند بعضی چیزها نسبی است و بعضی دیگر مطلق.
اخلاقیات مطلق اند یعنی در همه دنیا خوبی و بدی با یک استاندارد سنجیده می شود.
اما خیلی چیزها نسبی اند.

ممکن است شما غذایی را دوست داشته باشید در حالیکه در خانه شما یا میان دوستان شما آن غذا مورد پسند نباشد. طعم و مزه غذاهایی مثل خاویار از این دست هستند.

عده ای آن را تلخ و بد مزه می دانند.
عده ای هم طعم آن را به سان طعم گردو دانسته و با آن صفا می کنند.
اما نکته حائز اهمیت آن است اگر از زمان عمل آوری آن زیاد بگذرد مزه اش تغییر می کند.
به عبارتی خاویاری که کهنه شده باشد بوی بد ماهی می گیرد.
در ظرف و دمای مخصوص تا یکسال هم می ماند اما همین که درش باز شد باید در اسرع وقت مصرف شود.

فروش خاویار سیاه

خرید و طرز مصرف خاویار

برای خیلی ها بعد از خرید خاویار تازه این سوال پیش می آید که چه طور آن را مصرف کنند.
اگر در فکر پختن یا پاستوریزه کردن خاویار هستید باید بگویم در اشتباهید.
بهترین نحوه مصرف خاویار ، خوردن آن به صورت خام است.
پس ابتدا از محل خریدتان مطمئن شوید.
یواشکی به شما می گوییم خرید خاویار از جایی مثل مازند خاویار.

بدون تردید خاویار تازه بوی مطبوع و تازه ای دارد.

قاشق چایخوری را بردارید.
دانه های مروارید گونه خاویار را روی نان بگذارید و میل کنید.
بدون اضافه کردن هر گونه ماده افزودنی.
البته همانطور که گفتیم مزه برای خیلی ها نسبت به دیگران متفاوت است.
پس اگر شنیدید که خیلی ها آن را با آب لیمو ، تخم مرغ آب پز ، کره و … مصرف می کنند تعجب نکنید.

فروش خاویار سیاه

فروش خاویار سیاه و صادرات آن

خوب در خصوص مزه خاویار مطالبی را عرض کردیم.
اما می خواهیم یک نکته برایتان بگوییم که شاید برایتان جالب باشد.

فروش خاویار سیاه و صادرات آن در ایران و شمال سال هاست که انجام می پذیرد.

صرف نظر از این که ایرانی ها چقدر از مزه خاویار این ماده به شدت مغذی استقبال می کنند یا نه.
در خارج از ایران اما مزه خاویار ایرانی یک استثنای تکرار ناپذیر است.
جنس آب جنوب دریای خزر ، مزه خاویار ما را متفاوت ترین در دنیا کرده است.

نکته مثبتی که ما در تولید خاویارمان در مازندران از آن بهره می بریم.
یعنی تولید و پرورش با آب خود دریا.
لذا ضمن دعوت از مشتریان داخلی برای امتحان این طعم منحصربفرد از صادرکنندگان عزیز هم برای این امر استقبال می کنیم.
خرید خاویار با کیفیت و استاندارد بالا را با تجربه کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

دکمه بازگشت به بالا