[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویار اوزون برونخاویار سوروگا

فروش خاویار سوروگا به صورت مستقیم

فروش خاویار سوروگا به صورت مستقیم در مازند خاویار انجام می شود. اگر می خواهید در خرید خاویار از واسطه ها در امان بمانید با پشتیبانی فروش مازند خاویار تماس بگیرید.

فروش خاویار سوروگا

خاویار سوروگا را بشتر بشناسیم

خاویار سوروگا از انواع خاویاری است که در ایران تولید می شود.

خاویار سوروگا از ماهی اوزون برون به دست می آید. ماهی اوزون برون بومی آب های دریای خزر است.

اوزون برون در تمامی نقاط ساحلی خزر یافت می شود.
در گذشته وقتی صحبت از ماهی خاویاری می شد مردم ماهی اوزون برون را تصور می کردند. پنج گونه ماهی خاویاری معروف در دریای خزر موجود است:

  1. فیل ماهی که بزرگ ترین ماهی خاویاری است.
  2. تاس ماهی ایرانی یا قره برون
  3. تاس ماهی روسی یا چالباش
  4. ماهی شیپ
  5. ماهی اوزون برون یا دراکول

خاویار بلوگا از فیل ماهی استخراج می شود.

در این میان اوزون برون کوچک ترین جثه را دارد. خاویاری که از اوزون برون استحصال می شود نیز دانه های ریز تری نسبت به سایر خاویار ها دارد.

از لحاظ ارزش غذایی، انواع خاویار تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. هر چند این طور بین مردم جا افتاده است که بلوگا مغذی ترین نوع خاویار است.

ماهی اوزون برون ماده در سن هشت تا هفده سالگی به بلوغ می رسد.
امروزه با پرورش آن در استخرهای پرورش ماهیان خاویاری می توان سن بلوغ آن را کاهش داد.
به طور میانگین از هر ماهی اوزون برون می توان سه کیلوگرم خاویار سوروگا به دست آورد.

فروش خاویار سوروگا

طرز صحیح خوردن خاویار

ابتدا خاویار را بر روی زبانتان پخش کنید. به آرامی آن را بر سقف دهان بچرخانید و هم‌زمان از طریق بینی نفس بکشید تا متوجه عطر اولیه خاویار شوید.
وقتی این رایحه را متوجه شدید به آرامی تخم‌ها را بشکنید تا متوجه طعم کره‌ای لذیذ شوید.
این اولین طعمی است که باید حس کنید. سپس طعم‌های بعدی را کشف می‌کنید: طعم‌ آجیلی، میوه‌ای، طعم غنی نمکین.

یک خاویار خوب دارای ۱۵ طعم است که با هر قاشق طعم‌های جدید و بعدی را کشف می‌کنید.

در آخر خاویار را قورت دهید و باز هم از طریق بینی نفس بکشید، این کار باعث می‌شود طعم جادویی خاویار بیشتر در دهان بماند.

مهم‌ترین اصل در سرو خاویار تازگی آن است. خاویار می‌تواند تا چهار هفته در فریزر باقی بماند.
بهترین زمان مصرف آن هنگامی است که در آن باز شده است.

خاویار باید بسیار سرد خورده و سرو شود و بهتر است قبل از خوردن ۵ الی ۱۰ دقیقه با در بسته در دمای اتاق بماند.

برای خوردن خاویار هر قاشقی به غیر از فلزی و نقره ای مناسب هستند.

زیرا طعم خاویار در برخورد با فلز خراب می‌شود و طعمی آهنی و اکسیده پیدا می‌کند.

پس بهتر است از قاشق‌های پلاستیکی، چوبی و صدفی استفاده شود.

سرو خاویار سوروگا در رستوران

طعم خاویار سوروگا بسیار قوی، شور و نمکین است.

رنگ خاویار سوروگا رنگی از خاکستری ملایم تا مشکی دارد و در بازار به‌ راحتی پیدا می‌شود.

طعم و عطری خاص دارد. با خوردن آن رایحه‌ی از دریا، طعم پرتقال تلخ ومزه‌ی بادام هندی به ذهن می‌رسد.

خاویار سوروگا نسبت به خاویار بلوگا و آسترا ارزان تر است. بنابراین می تواند بیشتر مورد اقبال قرار گیرد.

اگر رستوران داران از خاویار سوروگا استفاده کنند قیمت تمام شده بشقاب خاویار آن ها کمتر خواهد بود. بنابراین مشتریان بیشتری جذب خواهند کرد.

فروش خاویار سوروگا

فروش خاویار سوروگا در مازند خاویار

شما در مازند خاویار می توانید خاویار سوروگا را به صورت مستقیم خریداری کنید.
برای فروش خاویار سوروگا در مازند خاویار از واسطه ها خبری نیست. به همین دلیل قیمت خاویار ارزان تر است.

می توانید امتحان کنید و مشتری دائم مازند خاویار شوید.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا