[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار امپریالخاویار اوزون برونخاویار ایرانخاویار بریخاویار بلوگاخاویار بلوگا ایرانیخاویار شمالفیل ماهیگوشت خاویارگوشت ماهی خاویارماهی آستراماهی ازون برونماهی بلوگاماهی خاویار بلوگاماهی سوروگاماهی شیپماهی قره­ برون

فروش اینترنتی خاویار بلوگا ایرانی

فروش اینترنتی خاویار بلوگا ایرانی در سایت مازند خاویار را از دست ندهید. امکانی که برای همه دوستداران خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در داخل و خارج مهیا شده تا راحت به خاویار شمال دسترسی داشته باشند.

خاویار بلوگا ایرانی

فروش خاویار بلوگای امپریال شمال

یک نمودار درختی را در ذهن خود مجسم کنید.
عنوان این نمودار را انواع گوناگون ماهیان خاویاری در نظر می گیریم.
این ماهیان و یا به عبارت دیگر تاس ماهیان شامل دو گونه اصلی اند.
آسیپنسرها و هوسوها.

آسیپنسرها خود شش مدل معروف دارند.
از قره برون و چالباش گرفته تا شیپ .
سه نوعی که در بین این ۶ نوع مذکور به آسترا معروفند.
همینطور ازون برون( سوروگا ) ، بری و آمور استورژن ، سه مدل بعدی را تشکیل می دهند.

حال به سراغ نیمه دوم این جدول درختی می رویم. جایی که هوسوها در آن حضور دارند و به دو گونه مهم بلوگا و نیز کالوگا تقسیم می شوند.

دو گونه ای که البته در بینشان بلوگا شهرت بیشتری دارد.
بخصوص بلوگای شمال ایران .
و به طور ویژه بلوگای امپریال مازند خاویار.

خاویار بلوگا ایرانی

فروش اینترنتی خاویار بلوگا ایرانی

اما اجازه دهید با گونه بلوگا بیشتر آشنا شویم.
بگذارید با نام ایرانی اش صدایش کنیم.
بلی درست حدس زدید همان فیل ماهی خودمان.
اما چه ویژگی سبب شده این ماهی خاص باشد و پر طرفدار.

این ماهی از لحاظ اندازه درشت ترین ، از لحاظ قیمت جزء گرانترین و همینطور با خاویاری نسبتا کمیاب در دنیاست.

تا هشتاد سال هم عمر می کند.
در حالت ماکزیمم به یک تن هم می رسد و حتی طولی حدود شش متر.
از نکات جالب در خصوص این ماهی ، تخم گذاری مجددش بعد از حدود ۲ سال از سری قبل است.

این ها و بسیاری از نکات دیگر سبب خاص شدن فیل ماهی برای مشتریانش گشته است.
مطالبی که سبب اقبال مشتریان عمدتا خارجی از این گونه بی بدیل ایرانی گشته است.
فروش اینترنتی خاویار بلوگا ایرانی ، رسیدن طرفدارانش را به این ماده مغذی آسان کرده است.

خاویار بلوگا ایرانی

فروشگاه خاویار بلوگا درجه یک

در آخر بد نیست بدانید که فیل ماهی یا همان بلوگا برای تولید خاویار چیزی حدود ۱۲ سال زمان نیاز دارد.
و جالب تر آن است که در این هنگام حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از کل وزن این ماهی می شود خاویار.
تعریف از خود نباشد.

اما در میان خاویار بلوگای تولیدی در کل کشور ، خاویار مازندران چیز دیگری است. بلوگایی درجه یک که حاصل جمع تجربه ، تخصص و سرمایه گذاری بهینه است.

در میان رنگ های خاکستری چه روشن و چه تیره و حتی رنگ مشکی بلوگا ، خاویار شمال منحصربفردترین است.
اما شنیدن کی بود مانند گفتن.
باید خرید و خورد و مشتری شد.
این را ما می دانیم و به همین علت با قدرت از خاویارمان دفاع می کنیم تا شما مشتری همیشگی ما شوید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

دکمه بازگشت به بالا