[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویار ایرانخاویار ایرانی

فروشگاه اینترنتی خاویار اصل ایران

فروشگاه اینترنتی خاویار اصیل ایرانی را در سایت مازند خاویار مشاهده کنید. در این سایت با اطلاعات فوق العاده ای در مورد خاویار و روش های خرید و فرآوری آن آشنا خواهید شد.

فروشگاه اینترنتی خاویار

روش هاي فرآوري خاويار

روش های صنعتی و سنتی برای فرآوری خاویار وجود دارد. برخی از متداول ترین این روش ها عبارتند از:

  1. نمک زدن به مقدار کم (مالوسول)
  2. مقدماتی
  3. فشرده کردن
  4. پاستوریزه کردن

روش malossol (نمک زدن به مقدار کم): در این روش حداکثر پنج درصد نمک به خاویار تازه اضافه می کنند.

اغلب از سقف سه درصد برای میزان افزایش نمک استفاده می شود. 

روش مقدماتي: روشی قدیمی است. در این روش از نمک بیشتری نسبت به روش مالوسول استفاده می شود.

سقف مجاز نمک برای این روش هشت درصد است. 

فشرده کردن: پس از استخراج خاویار از شکم ماهی، آن را از غربال خاویار سازی رد می کنند. در این فرایند برخی تخم ها قادر به عبور از این غربال نیستند یا خیلی رسیده یا نارس هستند.
برخی دیگر ممکن است آسیب دیده باشند و استحکام کمتری داشته باشند. از این تخم ها برای تهیه خاویار فشرده استفاده می شود.

پاستوريزه کردن: برای پاستوریزه کردن خاویار را در شیشه هایی شبیه به شیشه مربا قرار می دهند. سپس در دمای بالا و در خلا قرار می گیرد.

فروشگاه اینترنتی خاویار

مقایسه روش های فرآوری خاویار

  • روش نمک زدن به مقدار کم: خاویاری که به این طریق به دست می آید بالاترین کیفیت را دارد.
    در عین کیفیت بالا، هزینه این روش نیز بالاست. کارشناسان اغلب اين روش را توصيه مي کنند.
  • روش مقدماتی: به دلیل افزودن نمک بیشتر به خاویار عمر خاویار در این روش بیشتر است.
هر یک از روش های فرآوری خاویار مزایای مخصوص به خود را دارد. مشتریان می توانند با توجه به نیاز خود از هر کدام بهره بگیرند.
  • فشرده کردن: برای تهیه آن از خاویار با کیفیت بالا استفاده نمی شود.
  • پاستوریزه کردن: به دلیل دمای بالا خاویار کمی پخته می شود و به بافت آن آسیب می رسد.
    ولی مزیت این روش این است که برای مدت بیشتری می توان خاویار را نگهداری کرد. گرچه طعم آن کمی تغییر کند.
مقدار نمکی که در فرآوری خاویار به آن اضافه می کنند به شرایط آب و هوایی منطقه تولید خاویار بستگی دارد.

علاوه بر آن اندازه تخم خاویار نیز در میزان نمک اضافه شده بی تاثیر نیست.

فروشگاه اینترنتی خاویار

مزيت روش هاي صنعتي نسبت به سنتي

در روش هاي صنعتي فرآوری خاویار از ماشين هايي که به منظور فرآوري خاويار طراحي شده است، استفاده مي شود.

  • در روش صنعتی از نمک کمتري استفاده مي شود.
  • طول عمر نگهداري خاویار افزايش مي يابد و نياز به نگهداري در فريزر نمي باشد.
  • ضايعات و محصولات فرآوری شده مرجوعي کمتر است.
  • از نيروي انساني کمتري استفاده مي شود.

فروشگاه اینترنتی خاویار

فروشگاه اینترنتی خاویار

فقط تخم های فراوری شده از ماهی استروژن خاویار است.

شما برای تهیه خاویار اصل ایران می توانید با پشتیبانی فروش مازند خاویار تماس بگیرید.

کارشناسان فروش اطلاعات مورد نیاز شما در باره انواع خاویار و قیمت های آن ها را در اختیار شما قرار خواهند داد.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا