[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار پاستوریزهخاویار پرورشیخاویار شمال

خرید و فروش خاویار وحشی و دریایی

خرید و فروش خاویار وحشی و دریایی طرفداران پرشماری دارد. اما سوال اساسی آنجاست که این خاویار چه مقدار با خاویار پرورشی فاصله دارد؟ مازندخاویار به این سوال پاسخ می دهد.

خرید و فروش خاویار

مرکز خرید خاویار خزر

به نظر شما چند درصد مردم دنیا دریای خزر را می شناسند؟
شناخت هر چیز با شاخصه های آن صورت می گیرد.

قطع به یقین اگر خزر در دنیا معروف است سوای شهرتش برای آن که بزرگترین دریاچه دنیاست خاویار آن است.

همین شهرت شاید از طرفی تاثیری اقتصادمحور برای اهالی اطراف خزر داشت.
اما هجوم فراوان علاقمندان به این محصول غذایی گرانبها حیات ماهیان خاویاری را با مخاطره روبرو کرد.

مخاطره ای که ابتدا سبب کاهش قابل ملاحظه صید این گونه از خزر شد.
و سپس قیمت آن را به طرز قابل ملاحظه ای بالا برد.
و نتیجه نهایی تولید و پرورش آن در محیطی خارج از دریا شد.

خرید و فروش خاویار

خرید و فروش خاویار وحشی و دریایی

پس از این تغییر در میزان تولید خاویار پرورشی یک سوال مهم همیشه وجود داشته و دارد.

آن هم این که تا چه میزان این دو خاویار وحشی و پرورشی از لحاظ کیفیت به هم نزدیکند؟
آیا رشد این گونه تاسماهیان در محیط محصور از کیفیت آن کاسته است؟
آیا طعم و ترکیب آن در این شرایط تغییر قابل ملاحظه ای دارد؟
خرید و فروش خاویار وحشی و دریایی چقدر قابل جایگزینی با خاویار پرورشی است؟

این ها سوالاتی است که محققین و فعالین این حوزه باید بدان پاسخ دهند.
آن ها معتقدند هر اندازه از لحاظ ترکیبات بیوشیمیایی این دو دسته به هم نزدیک باشند شباهت های آن ها هم بیشتر خواهد بود.

فصل ممیز خاویار از لحاظ ارزش غذایی نسبت به بسیاری غذاها اسیدهای چرب آن است.

پس بررسی آن و مقایسه اش در دو گروه خاویار پرورشی و وحشی حائز اهمیت است.
البته مقایسه این جنبه بحث های تخصصی خود را می طلبد.
چراکه شاخص هایی نظیر ترومبوژنیک و آتروژنیک و … در آن بررسی می شود.

همین طور اسید اولئیک ، اسید پالمیتیک و اسید دکوزاهگزانوئیک.
اما آنچه از بیشتر این بررسی ها حاصل می شود نتایج مشابه ای دارد.
آن هم درصد نسبتا یکسان این اسیدها در دو گروه است.

خرید و فروش خاویار

فروش خاویار ارگانیک با کیفیت بالا

علاوه بر آنچه در بالا بدان اشاره شد باز هم محققین تاثیر محیط پرورش را قابل ملاحظه می دانند.
همین طور میزان EPA + DHA که یک فاکتور مهم است.
این ها را بگذارید کنار ژنتیک ، شوری آب ، تغذیه ، شرایط محیطی.

اما آنچه مازند خاویار عرضه می کند دو ویژگی ممتاز و متمایز دارد.

اول آنکه ماهیان خاویاری پرورشی اش تکثیر یافته از ماهیان وحشی هستند. لذا تغییر ژنتیک آنچنانی در آن ها رخ نداده است. نکته مثبت دوم هم پرورش در کنار دریا و با آب خود دریاست .

نکته ای که فاکتورهای لازم برای یک پرورش ارگانیک را به همراه دارد.
همه این تلاش ها برای چیست ؟
ابتدا غلبه بر بحران انقراض نسل ماهیان خاویاری .
و سپس اینکه آنچه تقدیم شما می شود در حد توان نزدیک به بالاترین استانداردها باشد.
خرید و فروش خاویار را با مازند خاویار تجربه کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا