[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار ایرانخاویار پرورشیخاویار شمالراهتمای خرید

خرید خاویار اصل در مازندخاویار

خرید خاویار اصل در مازندخاویار. هر چیزی را اصلی است و اصل هر چیز را خاستگاهی. لذا مازندران خاستگاه خاویار اصل دنیا و برندی بین المللی است.

خرید خاویار اصل

خط تولید و فروش خاویار

آیا می دانید که !
آیا می دانید خاویار هم برای خود در تقویم ، روز جهانی دارد؟
کافی است یک نگاه به تقویم های بین المللی بیندازید.
۱۸ جولای که در حوالی تیرماه خودمان می شود.

البته هنوز خیلی ها آن را نامی بر آمده از دل زبان فارسی می دانند.
واژه ای که به نوعی دگرگون شده و تغییر یافته خاگ آور یعنی تخم آور است.
البته دهخدا ریشه اش را تاتاری یا ترکی می دانست.
اما در مجموع آن را استورژن می نامند.

شاید بگویید از هر کجا هست که باشد ، چطور باید آن را خورد؟
اصلا از کجا باید آن را خرید؟

خوردنش بسته به ذائقه شماست. گاهی خام گاهی با تخم مرغ یا حتی کنار کمی زره تخم مرغ. گاهی با نان و کره و …

البته سرآشپزان بزرگ دنیا آن را در صبحانه یا سایر وعده های غذایی هنرمندانه سرو می کنند.
خط تولید و فروشش را نیز در مازندخاویار بجویید.

خرید خاویار اصل

راهنمای خرید خاویار

آیا می دانید که !
آیا می دانید خاویار دارای رنگ خاص و حتی صداست.
خاویار اصل دارای یک طیف رنگی به خصوص است.

از مشکی و طوسی روشن گرفته تا رنگ زیتونی تیره و یا روشن که به خاویار طلایی معروف است. علاوه بر این خاویار خوب داری صدای به خصوص نیز هست.

این صدا زمانی مشهود می گردد که تخم های آن به هم مالیده شوند.
از مالش و اصطکاک تخم ها یک صدای خرخر ریزی شنیده می شود.
چیزی شبیه به خرخر یک گربه.
شاید همین صدا و تصویر خاص خاویار سبب مطلوبیتش در گذشته های دور بوده است.

تا جایی که در یونان و روم باستان و حتی در روس های تزاری ، یکی از خاصه خرجی ها و ولخرجی های جاریشان خوردن خاویار بوده است.
خاویاری که در ظرف های مخصوص و آراسته در میز بزرگان و اشراف دیده می شد امروز به وفور و در قوطی های کوچک عرضه می گردد.

مازند خاویار برای استفاده عموم از موهبت های آن ، حتی خاویار را در قوطی های ۲۰ گرمی نیز عرضه می کند.

خرید خاویار اصل

خرید خاویار اصل در مازندخاویار

آیا می دانید که !
آیا می دانید چه مضراتی برای خاویار برشمرده اند؟
جالب است بدانید خاویار آن قدر خاصیت دارد و پر انرژی است که مقدار کم آن هم کالری فوق العاده بالایی دارد.
این حجم از کالری در کمتر ماده غذایی دسده می شود.

لذا کارشناسان غذایی توصیه می کنند اگر خواستید خاویار بخورید زیاده روی نکنید. خوردن متعادل و بسته به فعالیت شما تعیین کننده میزان مصرف شماست.

عموما ماهی ها را با طبع سرد می شناسند.
اما طبع خاویار گرم است.
لذا با توجه به حجم فراوان مریضی ها که از غذاهای سرد در جامعه ما و همه جوامع صنعتی گسترش یافته است.

خاویار با طبع گرمش توصیه اطباست.
به شرطی که خاویارتان اصل باشد.
لذا خرید خاویار اصل در مازندخاویار را پی جویی کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

دکمه بازگشت به بالا