[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ایرانیخاویار بلوگاخاویار سیاهخاویار شمالخاویار صادراتی

خرید انواع خاویار برای آشپزی

خرید انواع خاویار برای آشپزی برای آشپزهای خوش سلیقه ایرانی و خارجی . مازند خاویار بنا به سلیقه و طبع شما عزیزان خاویار درجه یک مازندران را برای آشپزی و سوپرایز عزیزانتان پیشنهاد می کند.

خرید انواع خاویار

صادرات انواع خاویار ایرانی

یاد خسرو شکیبایی و فیلم های درخشانش به خیر.
یاد دیالوگ معروفش در سکانسی از فیلم حکم :
« کاش بعضی آدما قد نصف ماهی ، خاویار داشتند »
ارزش و اهمیت خاویار بر کسی پوشیده نیست.
چه به صورت غذا ، چه به صورت ماده مغذی دارویی.
هر چه باشد خاویار سالهاست که سوگلی صادرات ایرانی هاست.
برندش را با نام ایران و مازندران می شناسند.

خرید انواع خاویار

خرید خاویار خوراکی خزر و نگهداری آن


نگهداری اش شرایط خاص خود را می طلبد.
برای فاسد نشدنش باید در دمایی پایین و ترجیحا سردخانه محافظت شود.
برای اهل فن تشخیص تازگی خاویار کار ساده ای است.
تشخیصی که از روی طعم ، رنگ و بوی آن فهمیده می شود.

بوی تند و زننده ، تغییر رنگ و حتی طعم خاویار مشخصه بارز خاویار تاریخ گذشته و فاسد است.

لذا در نگهداری آن باید دقت شود از ظروفی با میزان برودت مناسب استفاده شود.
بهترین حالت مصرف خاویار موجود در ظرف آن در کمترین زمان ممکن است.
سوالات در مورد نحوه مصرف نیز متفاوت است.
البته این امر در سلایق و طبایع مختلف متفاوت است.

دوستداران خاویار در وهله اول در تلاشند تا خاویار را از خطر انقراض حفظ نمایند.
در مراحل بعد تلاش برای ترویج فرهنگ استفاده و مصرف خاویار است.
این فرهنگ سازی با بیان میزان ارزش غذایی و نیز معرفی گونه های مختلف خاویار صورت می پذیرد.

خرید انواع خاویار

خرید انواع خاویار برای آشپزی


عموما مصرف خاویار با تخم مرغ ، کره و نان همراه است.
اما سرآشپزان رستوران های لاکچری دنیا و نیز کدبانو ها در بسیاری نقاط دنیا روش های نوینی در سرو خاویار برمی گزینند.
خرید انواع خاویار برای آشپزی سرآشپزان رستوران ها گرفته تا خانه ها.
ارائه باکس های غذایی با طعم خاص که علاقمندان خاص خود را دارد.

به طور مثال پیش غذا به شکل زیر است :
– تخم مرغ آبز ۲ عدد
– کره یک دوم قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– جعفری خرد شده
– سیب زمینی آب پز یک عدد
مواد فوق را با هم مخلوط کرده و گلوله های کوچک آن را در کره سرخ می نمایید.
حالا نوبت خاویار است تا با آن غذا را سرو کرده نوش جان نمایید.

خاویار بوی خاص خود را دارد. لذا برخی این بو را با آبلیمو ، سیر و فلفل های نظیر فلفل سیاه باب طبع خود در می آورند.

راستی یک غذای معروف دیگر در رستوران ها پای خاویار است.
پیاز هایی که قبلا خرد شده اند را تفت می دهیم.
تخم مرغ سفت شده با کمی پنیر خامه ای در حد دو قاشق ، یک چهارم فنجان سس و یک فنجان هم خامه ترش.

مخلوط مایع شده را در ظرفی پهن نموده ، روی آن خاویار ریخته و در لایه بالایی پنیر خامه ای و نیز خامه.
حال نوبت قرار دادن دسترنج تان در یخچال است.
سه ساعت بعد پیش غذایی سرشار از کالری آماده مصرف است.
عده ای از افراد در دنیا این پای سیب را با میگو یا سایر ماهی ها میل می کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا