[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار ایرانخاویار ایرانیخاویار بلوگا ایرانیخاویار پاستوریزهخاویار پرورشیخاویار شمال

نحوه سرو خاویار اصل ایرانی چگونه است؟

نحوه سرو خاویار اصل ایرانی چگونه است ؟ نحوه سرو خاویار و این که خاویار چگونه بخوریم سوال خیلی هاست. ما روش مصرف و خوردن خاویار را به شما آموزش می دهیم تا از آن لذت ببرید.

خاویار اصل ایرانی

خرید خاویار اصل ایرانی

بعضی ها عاشق غذا هستند!
بعضی ها تو غذاها ، عاشق یه سری خوراکی خاص اند.
به طوری که با خوردن اون غذا خیلی لذت می برند.
حتی برای خوردنش یک سری تشریفات خاص قائل می شوند.

تشریفاتی که حتی ممکنه به طور معمول ، سایرین انجامش ندهند.
اما اونها با همین تشرفات خاص همراه غذا هست که اون حس عاشقانه رو به آن غذای خاص دارند.

خاویار خاص ترین غذای دنیاست و خوردنش هم باید خاص باشه.

ممکنه بگید این برای کشور ما نیست.
مردم ما بیشتر با ماهی و میگو صفا می کنند.
اما به نظرم وقتی خاستگاه این آبزی خاص ایران ماست مردم ما محق ترین برای صرف این غذا با بهترین شکل ممکن هستند.
به خصوص برای خاویار اصل استحصالی از شمال ایران و به طور خاص مازندران.

خاویار اصل ایرانی

خاویار را چگونه بخوریم ؟

خاویار هنگامی که از جایش خارج شود بسیار مستعد فساد است.
لذاست که برای مصرف آن توصیه می گردد یک ربع زودتر از یخچال یا جای خنک خارج شود.
حتی برای حفظ سرمای مورد نیاز آن بهتر است در ظرف بلورین کریستال با پایه های نقره فام سرو گردد.
بی جهت نیز که این کار در رستوران هایی که خاویار سرو می گردد نیز انجام می پذیرد.

یعنی سرد کردن بشقابی که قرار است خاویار در آن قرار گیرد قبل از ارائه آن به مشتری ها.
و یا حتی تدارک آن برای مهمان ها در بستری از یخ.
به جهت حساس بودن دانه های خاویار این یک روند معمول در این اماکن است.

یادتان باشد حتی اگر وضع تان خیلی هم خوب بود بیش از ۳۰ گرم برای یک مهمان خاویار سرو نکنید. قوت بالای این ماده مغذی ممکن است طرف را بگیرد.

حتما مهمان نوازی تان را با تخلیه اصولی از ظرف اصلی به بشقاب پذیرایی تان کامل کنید.
آسیب رساندن به دانه های مروارید گونه خاویار نمای پذیرایی تان را زشت می کند.
نه تنها ظاهر ظرف سرو خراب می شود بلکه حتی ممکن است روغنی و بدنما گردد.

سعی کنید خاویارتان را از مازندران و مازندخاویار خریده باشید.
چون اگر مهمانتان خاویار خور حرفه ای باشد فرق خاویار شمال ایران را با خاویار هر جای دنیا تشخیص می دهد.

خاویار اصل ایرانی

نحوه سرو خاویار اصل ایرانی چگونه است؟

همان طور که در بخش نخست گفتیم ذائقه ها متفاوت است.
اما نحوه سرو خاویار اصل ایرانی چگونه است؟
بر حسب همین ذائقه هاست که سرو غذاها نیز با تغییراتی همراه می گردد.

این هوشمندی یک سرآشپز حرفه ای است که بداند مخلفات را چگونه با خاویار به خورد مهمان عزیزش بدهد.

تمایلات افراد در صرف این مخلفات توام با خاویار متفاوت است.
با تکه های نان تست ، با کره ، با نان های مخصوص صبحانه و کمی عسل.
حتی بعضی ها که دنبال طعم های متفاوت تری هستند از لیمو و یا چند تکه پیاز نیز استفاده می کنند.
اما روش معمول خیلی ها برای خوردن خاویار ، خوردن آن با تخم مرغ است.
صبحانه ای رویایی برای بسیاری از لاکچری های دنیا که پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا