[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار اوزون برونخاویار ایرانخاویار شمالگوشت خاویارگوشت ماهی خاویارماهی ازون برونماهی خاویار

قیمت خاویار آذربایجان در بازار

قیمت خاویار آذربایجان در بازار چقدر است؟ در این کشور خاویار چقدر اهمیت دارد و چگونه مصرف می شود؟ آیا خاویارهایی که به نام این کشور در بازار ماست مطلوب است؟

خرید خاویار آذربایجان

فروش خاویار خزری به صورت عمده

امروز می خواهیم تو سفرهای خاویاری مون بریم کشور آذربایجان.
آذربایجان کشوری با ۹ میلیون جمعیت ، ۹۵ درصد مسلمان و ۵ درصد سایر اقلیت ها.
زبانش آذری و خطش لاتین.
صاحب سرمایه های عظیم نفت و گاز که زیربنای صنایعش است.

بیشتر بخوانید: خاویار ایران

پنبه و تنباکویش صادراتی است.
واحد پولش مانات است و سرشار از جاذبه های گردشگری.
از پارک های ملی آبشرون و شیروان گرفته تا کوه و دریاچه قویازان و گویگول.
از برج میدان تا آتشگاه باکو و شهر قدیمی.

اما آنچه ما را میزبان آذری ها کرده خاویار خزری آنهاست. کری نیست ولی خاویار جنوب خزر یعنی مازندران چیز دیگری است.

تازه اگر از مازند خاویار تهیه شده باشد.

خرید خاویار آذربایجان

فروش گوشت کبابی ماهیان خاویاری

اشتراکات ما با آذربایجان تنها در خاویار صادراتی آن ها نیست.
آن ها روزگاری بخشی از خاک ایران بوده اند.
لذا اشتراکات فرهنگی ما هم بی شمار است.
به خصوص در غذاها که یک ایرانی هیچ وقت آنجا گرسنه نمی ماند.
به خصوص برای کباب خورها که کباب و شیشلیک های معروفی در آنجاست.

بیشتر بخوانید: خاویار صنعتی

بالیق یکی از مشهورترین آنها و غذای مورد علاقه آذربایجانی هست. هر چند آنها در ترکی به هر ماهی بالیق می گفتند اما قدیم ترها این غذا با ماهیان خاویاری درست می شده است.

همراه با یک نوع سس با طعمی ترش و منقل و باقی قضایا.
راستی تا حالا کباب با ماهی خاویار تست کردید؟
اما « شش کباب » غذایی معروف دیگر کشور آذربایجان.

غذایی به غایت خوشمزگی و با طرفداران متعدد در این کشور.
ماهی خاویاری تکه تکه شده همراه با نمک ، فلفل ، سس .
اینجا هم سس ترش و النهایه کباب .
سیخ های خاویاری شیش کباب با پیاز و گوجه تازه یه چیز دیگه است.

خرید خاویار آذربایجان

قیمت خاویار آذربایجان در بازار

نگه داری خاویار و ماهیان خاویاری نکته مهمی است.

چرا که ماهیان خاویاری مانند همه ماهی ها دارای فسادپذیری بالایی است. به طوری که مصرف فاسد آنها مسمومیت های خطرناکی را در پی دارد.

بیشتر بخوانید: خاویار طلایی

مسمومیت هایی که معروف به مسمومیت های هیستامینی هستند.
محققان مطالعات بسیاری در این خصوص کرده اند .
آنها میزان هیستامین استاندارد این ماهی ها را با حالتی که این ماهیان در حالت کبابی قرار می گیرند مورد مطالعه قرار داده اند.
خلاصه آن که مصرف ماهیان خاویار تازه و حتی خاویار سالم بسیار مورد تاکید است.
با وجود همه نکاتی که در خصوص غذاهای خاویاری خوشمزه آذربایجانی ها گفتیم باید به این نکته توجه کنیم.

متاسفانه در سال های اخیر خاویارهای تقلبی زیادی از این کشور وارد میهن ما می شود. خطر این خاویار های تقلبی مورد هشدار همیشگی ماست.

هر چند قیمت خاویار آذربایجان در بازار کمتر از قیمت خاویار ما در ایران باشد.
مازندخاویار آماده عرضه و فروش عمده گوشت ماهیان خاویاری و حتی خاویار استاندارد به اقصی نقاط ایران و هر نقطه از جهان است.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا