مازند خاویار
خانه / خاویار / فروش عمده خاویار بلوگا درجه یک

فروش عمده خاویار بلوگا درجه یک

فروش عمده خاویار بلوگا درجه یک و اصل شمال ایران و استان مازندران آماده ارسال خاویار به همه نقاط ایران و حتی فروش نمایندگان و تجار صادرکننده خارجی در کشورمان بدون هر گونه محدودیت می باشد.

خاویار بلوگا درجه یک

طرز تهیه و خرید خاویار اصل

چگونه خاویار تهیه کنم؟
مراقب چه نکاتی در تهیه خاویار باشم ؟

این ها سوالاتی است که غالبا مشتریان خاویار از ما می پرسند.

– به هیچ وجه خاویار را از فروشندگان غیرمجاز خاویار نخرید.
– حتما به تاریخ های تولید و به ویژه انقضای خاویار توجهی خاص مبذول دارید.

– مراقب باشید خاویار مصنوعی را به جای خاویار اصل به شما نفروشند.
( در خصوص ویژگی های خاویار اصل در همین سایت بارها سخن گفته ایم. )
– بعد از خرید خاویار ، آن را در برودت مناسب نگهداری نمایید.

این موارد خاص یک مدل خاص از خاویار نیستند.
بلکه همه انواع خاویار بالاخص ۵ مدل خاص خزری خاویار را شامل می شوند.
فیل ماهی ، قره برون ، خاویار طلایی ، شیب و اوزون برون.
دقت کنید اسامی این ۵ گونه خاویار خزری به ترتیب کیفیت آن ها بیان شده است.

خاویار بلوگا درجه یک

چگونه خاویار اصل بخریم ؟

اعتماد به مراکز معتبری همچون مازند خاویار ، خیال شما را در خرید راحت می کند.
اما اگر بخواهیم باز هم ریزتر شویم می توانیم کد هایی را برای تشخیص خاویار مصنوعی به شما بدهیم.
این نوع خاویارها به مراتب کیفیت پایین تری از خاویار اصل دارند.

کیفیتی به مراتب نازل تر که می توان آن را در حس و نیز چشیدن درک کرد. حتی از لحاظ شیمیایی و نیز مواد مغذی این نوع خاویارها در جایگاه ضعیفی قرار دارند.

شکل چند وجهی ژله ای مانند آن ها کجا و دانه های مرواریدی بیضی شکل و گرد خاویار طبیعی کجا.
اگر فروشندگان خاویار طبیعی ذره ای منصف باشند شاید این لطف را به شما کنند و تخم قزل آلارا به جای دانه های پارافینی دیگر به خورد شما دهند.

گاهی نیز نه تخم قزل آلا بلکه تخم منجمد ماهی آزاد یا هرینگ نصیب شما می شود.
اینجاست که شباهت های ظاهری و ارگانولپتیکی آن ها با خاویار شما را به اشتباه می اندازد.
و صد البته تشخیص آن برای افراد مبتدی کار دشواری است.
پس هنگام خرید اصلا عجله نکنید و با شناخت کافی و لازم اقدام به خرید کنید.

خاویار بلوگا درجه یک

فروش عمده خاویار بلوگا درجه یک

از آنجا که تخصص ما با کیفیت ترین مدل خاویاری یعنی بلوگاست مشخصه هایی را به شرح زیر خدمت شما تقدیم می داریم :
درجه یک A : با اندازه ای بیش از ۴ میلی متر که تعدادش در واحد گرم کمتر از ۳۵ تا می شود.
خاکستری روشن است و با دانه هایی سالم ، سفت و کاملا مطلوب.
فاقد شکنندگی و چسبندگی است و با طعم و بویی طبیعی.

درجه یک B : حداکثر ۴ میلی متر و ۳۵ تا ۴۰ عدد در واحد گرم.
خاکستری تیره است و سایر ویژگی های نوع A را دارد.

درجه دو : که ۳/۵ تا ۴ میلی متر است و ۴۰ تا ۴۵ عدد در واحد گرم.
رنگش از خاکستری تیره تا به سیاه می زند و دانه هایش کمی سفت و شکسته است.
همین طور کمی چسبندگی دارد اما طعم و بویش طبیعی است.

درجه سه : کمتر از ۳/۵ میلی متر است و بیش از ۴۵ تا در واحد گرم.
رنگش شبیه به رنگ بلوگای درجه دو است اما دانه هایش سست و با شکستگی و له شدگی همراه است.
همین طور مانند درجه دو با وجود چسبندگی ، رنگ و بوی طبیعی خود را دارد.
این ها ویژگی های فیزیکی خاویار دان از نوع بلوگاست.

فروش عمده خاویار بلوگا درجه یک – که تولیدش به شکل انبوه در ایران منحصر به چند نقطه است – افتخار ماست.

برای همه اقسام خاویار می توان تک تک این ویژگی ها را لیست کرد که شاید در این مقال نگنجد.

مطلب پیشنهادی

فروش خاویار

فروش خاویار تازه و اصل ایران

فروش خاویار تازه و اصل ایران در مازند خاویار را مغتنم بشمارید. کیفیت عالی و …

پاسخی بگذارید