تولید خاویار در ایران و شمال با قوت ادامه دارد. خاویاری که کیفیتش زبانرد است و مازندخاویار آن را با عشق تقدیم مشتریان عزیز در داخل و خارج می کند.
تولید و فروش خاویار در ایران
استحصال خاویار از ماهیان خاویاری چند سالی است که مورد توجه و بازنگری مزارع پرورش است.
بویژه بعد از توافقات بین المللی همسایگان دریای خزر و محدودیت های پس از آن.
علت این توجه چند نکته بود.
نکات مهم دیگری نیز در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است:
– بهینه سازی در صید ماهیان خاویاری
– پره های صیادی
– جهت گیری این پره ها به سمت آبزی پروری
– و نیز پرورش ماهیان در قفس و …
چند سالی است که شیلات ایران طرح های مختلف را اولویت بندی کرده و انجام می دهد.
تولید خاویار در ایران و شمال
اقتصاد دریایی و اقتصاد آبزیان مورد توجه بسیاری از کشورهاست.
دیگر مطالعات محققان صرفا در حوزه تولید ماهیان خاویاری نیست.
امروز حوزه بازاریابی و فروش ماهیان خاویاری نیز مورد مطالعه متخصصان امر است.
ایران ما و به ویژه مازندران سرسبز ، استعداد تامین بخش عظیمی از صادرات در این بخش را داراست.
خوشبختانه در حوزه تولید ، ما موفق شده ایم به بسیاری از اهداف کوتاه مدت و بلندمدت خود دست یابیم.
تجهیز این چرخه فروش نیازمند توجه ملی به این بخش است.
لذا مازند خاویار در حوزه فروش داخل و همینطور صادرات خارجی ، خود را بخشی از این زنجیره می داند.
تولید خاویار در ایران و شمال عزیزمان در دنیا نمونه است.
بازار خاویار و شرکت های تولید کننده خاویار
ما باید بتوانیم ضمن ارزیابی مداوم ذخایرمان در دریا ، پشتیبانی مداوم از مزارع خاویاری را در دستور کار قرار دهیم.
استفاده از ظرفیت های فراوان تولید در این مزارع موضوع موکد ماست.
در این راستا بایستی قابلیت ها و امکانات دولتی و بخش خصوصی ، دوشادوش هم عمل کنند.
بدون شک موفقیت این حوزه یعنی موفقیت در ارزآوری و اعتلای اقتصاد شیلاتی ها.
این شدنی است و دست یافتنی است.
چرا که با وجود تحریم ها در خیلی از قسمت ها ، خیلی ها هنوز هم نمی توانند از طعم بی نظیر خاویار ایرانی دست بکشند.
این تمایز یک امتیاز و یک فرصت برای ماست.