[elfsight_click_to_call id="1"]
خاویارخاویار ارگانیکخاویار اوزون برونخاویار ایرانخاویار ایرانیخاویار بلوگاخاویار بلوگا ایرانیخاویار پاستوریزهخاویار پرورشیخاویار شمالخاویار صادراتیراهتمای خریدگوشت ماهی خاویارماهی ازون برونماهی بلوگاماهی خاویارماهی خاویار بلوگا

تولید خاویار در ایران و شمال

تولید خاویار در ایران و شمال با قوت ادامه دارد. خاویاری که کیفیتش زبانرد است و مازندخاویار آن را با عشق تقدیم مشتریان عزیز در داخل و خارج می کند.

تولید خاویار در ایران

تولید و فروش خاویار در ایران

استحصال خاویار از ماهیان خاویاری چند سالی است که مورد توجه و بازنگری مزارع پرورش است.
بویژه بعد از توافقات بین المللی همسایگان دریای خزر و محدودیت های پس از آن.
علت این توجه چند نکته بود.

یکی به اصطلاح اقتصاددانان کشش بازار بود. یعنی تقاضای خاویار که چه در داخل و چه در خارج مطالبه می شد. نکته دوم تلاشی مجددانه برای کمک به ذخایر خاویاری در دل دریا بود.

نکات مهم دیگری نیز در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است:
– بهینه سازی در صید ماهیان خاویاری
– پره های صیادی
– جهت گیری این پره ها به سمت آبزی پروری
– و نیز پرورش ماهیان در قفس و …
چند سالی است که شیلات ایران طرح های مختلف را اولویت بندی کرده و انجام می دهد.

تولید خاویار در ایران

تولید خاویار در ایران و شمال

اقتصاد دریایی و اقتصاد آبزیان مورد توجه بسیاری از کشورهاست.
دیگر مطالعات محققان صرفا در حوزه تولید ماهیان خاویاری نیست.
امروز حوزه بازاریابی و فروش ماهیان خاویاری نیز مورد مطالعه متخصصان امر است.
ایران ما و به ویژه مازندران سرسبز ، استعداد تامین بخش عظیمی از صادرات در این بخش را داراست.

تبیین ارزش غذایی بالا و همینطور کیفیت خاویار این مناطق برای بازارهای هدف ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

خوشبختانه در حوزه تولید ، ما موفق شده ایم به بسیاری از اهداف کوتاه مدت و بلندمدت خود دست یابیم.
تجهیز این چرخه فروش نیازمند توجه ملی به این بخش است.
لذا مازند خاویار در حوزه فروش داخل و همینطور صادرات خارجی ، خود را بخشی از این زنجیره می داند.
تولید خاویار در ایران و شمال عزیزمان در دنیا نمونه است.

تولید خاویار در ایران

بازار خاویار و شرکت های تولید کننده خاویار

ما باید بتوانیم ضمن ارزیابی مداوم ذخایرمان در دریا ، پشتیبانی مداوم از مزارع خاویاری را در دستور کار قرار دهیم.
استفاده از ظرفیت های فراوان تولید در این مزارع موضوع موکد ماست.
در این راستا بایستی قابلیت ها و امکانات دولتی و بخش خصوصی ، دوشادوش هم عمل کنند.

برایند این همکاری یعنی تسخیر بازارهایی که روزگاری خاویار را فقط به نام ما می شناختند. به نام خاویار ایرانی.

بدون شک موفقیت این حوزه یعنی موفقیت در ارزآوری و اعتلای اقتصاد شیلاتی ها.
این شدنی است و دست یافتنی است.
چرا که با وجود تحریم ها در خیلی از قسمت ها ، خیلی ها هنوز هم نمی توانند از طعم بی نظیر خاویار ایرانی دست بکشند.
این تمایز یک امتیاز و یک فرصت برای ماست.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

دکمه بازگشت به بالا